Bedrukte displays en COVID-19

In de webshop van 123Bedrukte Dozen zijn veel verschillende displays verkrijgbaar die allemaal bedrukt kunnen worden. In deze tijden dat COVID-19 het land overneemt kunnen de displays ook voor een adviserend doeleind gebruikt worden.

De opties voor het bedrukken van displays zijn een toonbank display, bedrukte folderbakjes, kartonnen zuil en een vloerdisplay. Al deze displays kunnen voor verschillende doeleindes gebruikt worden tijdens de COVID-19 crisis. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte toonbank display met een desinfectie middel erin en folders hoe de desbetreffende winkel met de corona maatregelen omgaat. In principe kunnen alle displays op deze manier ingezet worden. Het is ook ideaal om de displays te bedrukken met: “houdt 1.5 meter afstand” en het logo van de winkel erbij.

Naast de bedrukking is het ook mogelijk de display qua vorm helemaal te customizen. Nog een optie om de display persoonlijker en naar wens te maken.  Denk bijvoorbeeld ook aan verschillende vakken voor folders of een speciale inkeping voor een desinfectiemateriaal.

Heeft u interesse in een kartonnen display op maat voor u winkel tijdens deze coronacrisis? Wij denken graag met u mee voor de perfecte display. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vraag of vrijblijvende offerte.