Over Ons

123 Bedrukte Dozen is een dochteronderdeel van ECOvation.

 

Omdat kartonnen dozen bedrukken een belangrijk onderdeel is in de branding en er een toenemende vraag op de markt was voor de merkbeleving door middel van kartonnen dozen hebben wij een apart portaal  gecreëerd voor bedrukte dozen.

 

Ons specialisme en enthousiasme hebben gezorgd voor een snelle uitbreiding van onze klantenkring, onderscheidend in de markt zijn wij door een transparante manier van werken met als uitgangspunt een langdurige relatie. Het portaal van 123BedrukteDozen.nl biedt alles aan op het gebied van bedrukte artikelen die gebruikt kunnen worden voor de verzending en presentatie van bedrijven. Ons assortiment bestaat uit bedrukte brievenbusdozen, bedrukte postdozen en alles tot bedrukte displays.

 

De website van 123bedruktedozen.nl functioneert als een uitgebreide catalogus op het gebied van bedrukte verpakkingen en biedt een goede indicatie wat er mogelijk is op het gebied van bedrukte kartonnen dozen en displays. Er is veel mogelijk qua bedrukking en wij denken graag met u mee wat de beste keuze is voor uw bedrijf.

 

Met het dagelijks oplossen van verschillende vraagstukken voor diverse sectoren mogen
wij spreken van een specialisme op het gebied van de verpakkingsbranche. Zo zult u door een samenwerking met ons  klant specifieke oplossingen krijgen aangeboden van onze geschoolde medewerkers.


Bent u nieuwsgierig wat er mogelijk is voor uw bedrijf op het gebied van branding en merk aanwezigheid doormiddel van bedrukking. Of wilt u vrijblijvend een gesprek of een aanbieding dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

 Team Ecovation